Τίτλος άρθρου: Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment - Λευκός 750ml

Λεζάντα φωτογραφίας:
Κυρίως κείμενο άρθρου:
Κρασί Ασύρτικο της Γαίας Wild Ferment Λευκός. Μία ιδιαιτερότητα των περισσότερων Ασύρτικων από τη Σαντορίνη είναι ότι, ενώ πρόκειται για λευκά κρασιά, έχουν «συμπεριφορά» ερυθρών. Δοκιμάστε να παλαιώσετε το Ασύρτικο της Γαίας για 2-3 χρόνια, αυστηρά όμως σε θερμοκρασία που ποτέ δεν θα ξεπεράσει τους 12ο-14οC. Το κρασί θα αλλάξει βαθιά. Η μεταλλικότητά του θα υποχωρήσει, ενώ αρώματα φρούτων και μελιού θα ντύσουν το σώμα του. Θυμηθείτε να περάσετε το Ασύρτικο της Γαίας σε μία φαρδιά καράφα (Decanting) περίπου μισή ώρα πριν το απολαύσετε. Η νέα διάστασή του θα σας ενθουσιάσει.