Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+




Τίτλος άρθρου: Valrhona Andoa 70% 70gr



Valrhona Andoa 70% 70gr


Λεζάντα φωτογραφίας: 



Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Σοκολάτα Valrhona Andoa. Βιολογική μαύρη σοκολάτα  (70% ελάχιστο κακάο, καθαρό βούτυρο κακάο): Περουβιανοί σπόροι κακάο *, βούτυρο κακάο *, ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο *, γαλακτωματοποιητής: λεκιθίνη σόγιας *, φυσικό εκχύλισμα βανίλιας. Παρουσία ξηρών καρπών, γάλακτος και γλουτένης. * Παράγεται από βιολογική γεωργία. Το 99,58% των προϊόντων συμμορφώνονται με τα πρότυπα δίκαιου εμπορίου. Αυτή η βιολογική και Fairtrade, 70% μπάρα μαύρης σοκολάτας από τη Valrhona προσφέρει μια ισχυρή σοκολάτα με γεύση που διαρκεί και χαρακτηριστική της Valrhona υψηλής ποιότητας. Δημιουργήθηκε από κακάο μίας προέλευσης που καλλιεργείται στο Περού. Η Valrhona παράγει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο. Στο μικρό χωριό Tain L’Hermitage της Γαλλίας από το 1922. Από την αρχή, ο ιδρυτής της εταιρείας και ο Pastry Chef Albéric Guironnet ήταν αφοσιωμένος στη δημιουργία μιας μοναδικής σοκολάτας. Με περίπλοκη ποιότητα, και ισορροπημένη και συνεπή γεύση. Αυτή η αποστολή αριστείας συνεχίζεται καθώς οι γαστρονομικές παραδόσεις της φημισμένης κοιλάδας εκφράζονται σε κάθε εκδοχή της υπέροχης σοκολάτας Valrhona. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Valrhona δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και αναγνωρίσιμα προϊόντα, τελειοποιώντας τις τεχνικές της για την ενίσχυση της γεύσης των σπάνιων κόκκων κακάου. Σήμερα, οι κορυφαίοι σεφ ζαχαροπλαστικής βασίζονται στην τεχνογνωσία της Valrhona για να ζήσουν το καλύτερο που μπορεί να είναι η σοκολάτα.