Ο διαδικτυακός τόπος είναι διαθέσιμος στις παρακάτω γλώσσες
English
A-
A+




Τίτλος άρθρου: Valrhona Komuntu 80% 70gr



Valrhona Komuntu 80% 70gr


Λεζάντα φωτογραφίας: 



Κυρίως κείμενο άρθρου: 

Σοκολάτα Valrhona Komuntu. Μαύρη σοκολάτα (80% ελάχιστο κακάο, καθαρό βούτυρο κακάο): ζάχαρη, βούτυρο κακάο, κόκκοι κακάο, γαλακτωματοποιητής (λεκιθίνη σόγιας), φυσικό εκχύλισμα βανίλιας. Παρουσία ξηρών καρπών, γάλακτος και γλουτένης Μια μαύρη σοκολάτα υψηλότερης ποιότητας κακάο με έντονο, γλυκόπικρο και ξυλώδες άρωμα με νότες από καβουρδισμένες μύτες κακάο. Δημιουργήθηκε από ένα μείγμα κακάο και περιγράφεται από τον Valrhona ως «η απόλυτη σε υπεύθυνα φτιαγμένες σοκολάτες». Η Valrhona παράγει την καλύτερη σοκολάτα στον κόσμο. Στο μικρό χωριό Tain L’Hermitage της Γαλλίας από το 1922. Από την αρχή, ο ιδρυτής της εταιρείας και ο Pastry Chef Albéric Guironnet ήταν αφοσιωμένος στη δημιουργία μιας μοναδικής σοκολάτας. Με περίπλοκη ποιότητα, και ισορροπημένη και συνεπή γεύση. Αυτή η αποστολή αριστείας συνεχίζεται καθώς οι γαστρονομικές παραδόσεις της φημισμένης κοιλάδας εκφράζονται σε κάθε εκδοχή της υπέροχης σοκολάτας Valrhona. Για σχεδόν έναν αιώνα, η Valrhona δημιούργησε μια σειρά από μοναδικά και αναγνωρίσιμα προϊόντα, τελειοποιώντας τις τεχνικές της για την ενίσχυση της γεύσης των σπάνιων κόκκων κακάου. Σήμερα, οι κορυφαίοι σεφ ζαχαροπλαστικής βασίζονται στην τεχνογνωσία της Valrhona για να ζήσουν το καλύτερο που μπορεί να είναι η σοκολάτα.